ESCOLES

LES ESCOLES A LA LUDOTECA!!

Les joguines són un reflex d’allò que ens envolta i de la nostra societat. Són eines amb les quals les nenes i els nens exploren, descobreixen i aprenen comportaments que formaran part del seu imaginari i bagatge com a persones. 


El joc, igual que altres aspectes de l’educació dels infants, té un paper fonamental en la formació de la seva mentalitat. Per això ensenyar i aprendre a jugar és la nostra finalitat principal, tot procurant treballar l’autonomia i el desenvolupament integral a partir del joc.

QUE ÉS LA LUDOTECA ?

És un espai, amb diferents racons de joc ,on els nens i nenes juguen i es relacionen amb els altres, pensat especialment per estimular el joc, la creativitat, desinhibició, expressió... i la relació social dels mateixos, on l’equip de professionals d’E2 treballem amb ells diferents aspectes i habilitats. El nostre principal objectiu és clar: EDUCAR i que els que participen en els nostres programes, s’ho passin el màxim de bé possible. 


LA NOSTRA PROPOSTA


Us presentem una visita dinamitzada a la Ludoteca i us fem entrega d'un dossier complementari per treballar a l'aula.
L'activitat té una durada de total de 3h ( de 09:00h fins a les 12:00h). Aquesta inclou el servei d'acompanyament des de l'escola a la ludoteca ,i viceversa, i l'estona d'activitat i joc i el servei de monitoratge.
L'activitat comença amb la presentació del follet Lúdic que farà viatjar els nens i nenes al fantàstic món de les joguines.EL PREU

El nostre preu per grups d’escoles és de 2 € /nen iva inclòs amb un màxim de 28 nens/es cada sessió. 

INFORMACIÓ I RESERVES

Av Montilivi 14, Baixos - 17003 Girona
972 20 84 77
e2racomagic@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada